Tømrer

Tømrerarbejde

Hos Tømreren i Rørvig og C.E. Larsen Byg udfører vi alle former for tømrerarbejde. Vi påtager os både de små private opgaver, samt de større erhvervsopgaver. Blandt teamet lægger vi utrolig stor vægt på kunden og deres behov, hvilket vi gør ved at lytte og møde folk i øjenhøjde. Vi sørger for løbende opdateringer under tømreropgaven af dit projekt, da vi ved vores kunder sætter stor pris på dette.

Vi hjælper dig med:

  • Til- og ombygning
  • Nybyggeri
  • Gulvbelægning
  • Tagrenovering og udskiftning
  • Træbyggeri, samt vedledning

Vi laver al slags tømrerarbejde og byder altid velkommen med åbne armen til en snak om et uforpligtende tilbud.

Stærkt netværk
Med vores mange års erfaring og store engagement, udfører vi et stykke arbejde udover det sædvanlige. Vi møder opgaven med stor entusisasme, en entusiasme der smitter af og sørger for, vi når til måls. Med fokus på koordinering, får vi kvalitet og tid til at gå op i en højere enhed. Det har i årenes løb skabt et utrolig bredt netværk for os i lokalområdet.

Kontakt os i dag
Vi sætter pris på den uforpligtende snak med kunden, inden en ny tilbygning eller andet skal bygges. Vi hjælper dig med den rigtige rådgivning, og udfører et stykke arbejde, der tilfredsstiller dine ønsker og behov. Kontakt os i dag, så sætter vi os ned med dig og hjælper med dit nye projekt.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ring til os

24236562

Eller skriv til os, så ringer vi dig op