Tagarbejde

Tagarbejde

Vores team af medarbejdere har i en lang årrække varetaget alle slags opgaver inden for tagarbejde. Med vores erfaring og ekspertise klarer vi reparationer og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner uanset, om det er ude eller inde. Desuden hjælper vi også dig med dit nye tag, din nye kvist eller noget helt tredje.

Vi udfører:

  • Reparation og vedligeholdelse
  • Nyt tag i alle tagkonstruktioner
  • Kviste – Både nyetablering og vedligeholdelse
  • Tagservice

Vi hjælper dig med netop det I ønsker inden for jeres tagprojekt.

Vælg det moderne udseende
En af vores helt store kompetencer inden for tagarbejde er vores belægning af tagpap. Til tagene med tagpap benytter vi hoved sagligt produkterne fra De Boer i Belgien, hvis produkter opfylder og bliver testet i forhold til gældende kvalitets- og brandkrav i Danmark. De Boer har siden 1922 udviklet en række bitumen-baserede membraner, der kan anvendes på både fladtetage og skrånende tagflader, som glat dækning, listedækning eller grønnetage/sedumtag. Tagpap er en god løsning til dig, der ønsker et moderne look til dit hus, og som søger en holdbar løsninger. Desuden giver tagpappet en større arkitektonisk frihed, der gør det lettere for jer at vælge den tagkonstruktion, som I ønsker.

Modtag vejledning fra os
Vi laver mange opgaver og forskellige konstruktioner af tagarbejde, og vi forstår hvis mulighederne nogle gange er for store. Derfor står vi klar med rådgivning, hvis I mangler en ved jeres side inden beslutningen bliver taget.


Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Ring til os

24236562

Eller skriv til os, så ringer vi dig op